Om oss

En historie om Norwegian Time

Året 2018 har blitt brukt til å komme dit vi er idag. Det ligger en lang prosess bak Norwegian Time, og vi er stolte av å endelig gi dere nettbutikken vi håper dere liker like godt som vi gjør.

Norwegian Time er et nylansert norskdesignet smykke og klokkemerke. 
Designet i Norge med et unikt, men stilrent design som passer kvinner, til bruk til hverdag som til fest. Vårt mål er å lage stilrene smykker og klokker i høy kvalitet til en akseptabel pris.


Vi har reist rundt til ulike deler av verden og fabrikker for å finne leverandører vi, og du som kunde vil bli 100% fornøyd med.


Vår klokkefabrikk i Kina ble nøye utvalgt, og viktige ting for oss i utvelgelsesprosessen var blant annet: Etisk handel, produksjon tid, leveringstid, kommunikasjon, pris, og ikke minst kvalitet. 
Kvaliteten på klokkene hos Norwegian Time er av den beste på markedet. Alle klokkene har mineral glass og japansk urverk som er kjent for å inneha en høy kvalitet og lang levetid.

Når vi lager et nytt design, tester vi det mot en utvalgt testgruppe før det videre går til fabrikk. Designet på våre smykker og klokker er noe av det vi bruker mest tid på, foruten kvalitet. Vi kvalitetssikrer alle våre klokker ved å undersøke hvert komponent tilstrekkelig til at vi føler oss trygge på at kvaliteten er tilstrekkelig. 
Videre blir hver klokke blir testet av ulike testpersoner over en lenger periode for å garantere kvaliteten, før klokken går videre til masseproduksjon. 
Klokkene blir videre kvalitetsjekket i 2 instanser hos fabrikken før utsending og levering til oss.

Hele utvalget vårt sendes fra vårt lager sentralt i Norge, og du har selvsagt alltid 14 dagers åpent kjøp.
(Produktet må være uåpnet / i samme stand som ny). 
Du får selvsagt full garanti i 12 måneder om det skulle være noe og vi er tilgjengelig døgnet rundt på post@norwegiantime.no

Våre betalingsmetoder er selvfølgelig verifiserte og 100% trygge, og vi garanterer rask levering med sporing helt frem til hentested.

Norwegian Time
Lilleåsgata 3 3340 Åmot
Postboks 4 3341 Åmot
Org.nr: 915577121mva